top of page
 • Når starter eventet?
  Starten av arrangementet kan endres. Klikk på hvert enkelt arrangement for oppdatert informasjon eller følg oss på Facebook og Instagram.
 • Hva kan jeg ta med meg?
  Du må ikke ta med gjenstander som kan være til fare/skade for andre gjester/artister. Det betyr at skarpe/spisse gjenstander som spiker, kniver, paraplyer m.m. vil bli konfiskert ved innreise. Det er heller ikke tillatt å ta med alkohol, mat, drikke, flasker og bokser.
 • Hvor lenge varer arrangementet? Og når lukkes dørene?
  Alle våre scener kan holde åpent til 03.30 (tjenesten stenger 03.00), men noen arrangementer stenger tidligere avhengig av konserttider mm. er gjennomført, og i henhold til artistens ønsker/ønsker.
 • Er det bare sitte- eller ståplass på deres arrengementer?
  Hos Alba Nights kan vi ha begge alternativene, avhengig av type arrengement. I noen tilfeller vil det være et annet antall plasser uten forvarsel. Disse er "førstemann til mølla" og kan ikke reserveres (med unntak av VIP-plasser (Dette avhenger av type arrengement)).
 • Hva er aldersgrense på deres arrengementer? Er det 18+?
  Aldersgrensen på våre arrangement vil alltid variere, alltid sjekk enten billett eller arrangement for informasjon. Når vi har konserter med alkoholsalg har vi 18 års aldersgrense, men vi har også noen vergeplasser per konsert.
 • Hvordan fungerer vergeordningen for meg som er under 18 år?
  For personer under 18 år som ønsker å dra på konsert med alkoholservering tilbyr vi vergeordning. Da må personen under 18 år ha følge med en voksen, edru person over 20 år. Oppmøte for verge + person under 18år er en halvtime før åpningstid. Da skal dere signere et vergeskjema som dere skal ha mottatt og levere det ved inngang. Om verge blir tatt i å konsumere alkohol eller oppfører seg uansvarlig, vil både verge og personen under 18 år måtte forlate stedet.
 • Er det mulig å bestille bord hos dere?
  Våre arrangement har til vanlig stå plasser. VIP har 25 frittstående cocktail bord (ingen sitterplasser) som er tilgjengelig for våre VIP. Det er ingen reservering på selve bordet. Trykk på "more info" på billett siden for å sjekke fordelene med VIP. Vi er opptatt av god service og ønsker å forsikre deg om hva du faktisk får for VIP-billetten. Vi kan ikke fortsette at bordene på VIP er opptatt, men her gjelder også "første mann til mølla"-prinsippet.
 • Hva er gyldig legitimasjon?
  Ved våre arrangementer med aldersgrense 18 år kreves legitimasjon. Gyldig legitimasjon er nasjonalt identitetskort, pass eller førerkort. Bildet på ID-en må lett kunne identifiseres av brukeren. Misbruk av legitimasjon (falsk legitimasjon eller bruk av andres legitimasjon) vil bli politianmeldt og legitimasjonen vil bli beslaglagt. Gjester med tvilsom identifikasjon må vente på å bli klarert ved døren. Vennligst ha legitimasjon klar for inspeksjon ved ankomst til konsertstedet. Hvis du ikke er sikker på om ID-kortet ditt oppfyller disse kravene, ber vi deg kontakte politiet.
 • Jeg tror jeg har glemt/mistet noe hos dere. Hvordan kan jeg finne den igjen?
  Vi setter pris på at du sender en e-post til info@albanights.com. Når du har fått svar på forespørselen din, kan den hentes på hverdager mellom 10.00 og 16.00. Vi kontakter deg hvor det kan fås.
 • Hvor kan jeg kjøpe billetter?
  Alle billetter selges kun via www.albanights.com. Vi anbefaler ikke at du kjøper billetter andre steder. De vil bli ansett som ugyldige.
 • Hvordan kan jeg kjøpe billett på konsertdagen?
  Du kan kjøpe billetter online/mobil (www.albanights.com) opptil to timer etter at dørene åpner. Billettavgift kommer i tillegg til oppgitt billettpris, dette gjelder også ved kjøp i døra. Et ekspedisjonsgebyr kan legges til per bestilling. Kjøpte billetter kan ikke returneres/byttes. Dersom det ikke er ledige billetter på nettsiden vår betyr det at konsertbillettene er utsolgt. Du kan møte opp på konsertdagen for å kjøpe billett i døren på eget ansvar.
 • Arrangementet var allerede utsolgt da jeg hørte om det. Hvordan holder jeg meg oppdatert på hva som skjer hos dere?
  Du kan få nyheter før alle andre ved å abonnere på vårt nyhetsbrev. Her får våre medlemmer fordeler og tilgang til lukket forhåndssalg. Følg oss også på Facebook (@albanightsnor), og Instagram (@alba.nights) for siste nytt.
 • Jeg finner ikke billette min, hva skal jeg gjøre?
  Vi kan ikke skrive ut billetter. Billetten sendes til e-postadressen som ble brukt i kjøpet og ligger automatisk på din Ticketmaster brukerkonto. Du kan laste ned billetten selv eller ta et skjermbilde, men husk at billetten kun kan skannes én gang. Dersom du mistenker at billetten er stjålet og noen andre vil bruke den, anbefaler vi at du møter opp tidlig. Hvis du ikke finner/mottok billett-e-posten din, vennligst gå til www.albanights.com. Hvis du ikke finner det der, vennligst sjekk om kjøpet har gått gjennom i nettbanken din eller kontakt oss direkte på info@albanights.com. Det kan ta opptil 15 minutter før billetter sendes på e-post etter kjøp.
 • Er det mulig å kjøpe gruppebilletter hos dere?
  Vi tilbyr VIP-billettsalg på alle våre arrangementer. For spørsmål eller bestilling av 10 eller flere VIP-billetter, kontakt oss på e-posten merket "10+ VIP-billetter" på info@albanights.com. På enkelte konserter tilbyr vi VIP grupperabatt, kontakt oss for å høre hvilke konserter dette gjelder.
 • Kan jeg betale med kort hos deg? Er det mulig å ta ut penger?
  Alle barer på Alba Nights har en kortterminal, men ikke for uttak.
bottom of page