top of page

ATTENTION

Alba Nights është gati të hapet zyrtarisht më datë 03 Nëntor, dhe jemi të gatshëm për të sjellë një nate e paharrueshme! Nëse kërkon një event që do të kthejë natën tuaj në një kujtim të pashlyeshëm, ky është vendi ku duhet të jeni.

Kjære konsertgjester,

Vi ønsker å informere deg om en viktig endring angående den kommende konserten du har bestilt billetter til. På grunn av den overveldende etterspørselen etter billetter har vi måttet flytte konserten til en ny dato. Den opprinnelige datoen er nå endret til 17. november. Her har vi tatt en beslutning på å ha vergeordning slik at alle skal kunne delta og mer informasjon vil komme påfølgende dag for konserten 17. november om hvordan ordningen vil fungere.

Vi forstår at dette kan være en uventet endring, og vi beklager eventuelle ulemper dette kan medføre. Vi forsikrer deg imidlertid om at denne beslutningen ble tatt for å sikre at så mange av dere som mulig kan delta på arrangementet. Vi er takknemlige for din støtte og entusiasme.

Alle de som har bestilt billetter vil motta en e-post med den oppdaterte informasjonen og bekreftelse på den nye datoen. Vennligst sjekk e-posten din for detaljer om hvordan du kan bekrefte din deltakelse på konserten den 17. november.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en uforglemmelig kveld med fantastisk musikk og underholdning. Takk for din forståelse, og vi ser frem til å se deg den nye datoen.

Med Vennlig Hilsen

Alba Nights

Contact

Takk for at du sendte inn!

bottom of page