top of page

We Are Coming

SOON

Alba Nights është gati të hapet zyrtarisht më datë 03 Nëntor, dhe jemi të gatshëm për të sjellë një nate e paharrueshme! Nëse kërkon një event që do të kthejë natën tuaj në një kujtim të pashlyeshëm, ky është vendi ku duhet të jeni.

BILETAT

Biletat në shitje që nga 10. tetori. Ju lutemi na kontaktoni  për më shumë në info@albanights.com ose regjistrohuni duke klikuar këtu.

Hyrja 18 +

03. Nëntor

21:00

KUSH JEMI NE?

Alba Nights është një ngjarje e shquar dhe e pasur kulturore e organizuar me dashuri për të sjellë së bashku shqiptarët dhe posaçërisht rininë shqiptare në skandinavi për të përjetuar emocionet e muzikës dhe artit shqiptar. Ky është një koncept i ri dhe inovativ që synon të ndezë pasionin dhe krenarinë për trashëgiminë tonë kulturore, duke sjellë në skenë artistët më të preferuar dhe më të kërkuar nga Shqipëria dhe Kosova.

Ne jemi të vendosur që të organizojmë koncerte dhe evente të ndryshme në Oslo, duke krijuar një platformë të veçantë për të shfaqur talentin muzikor dhe artistik të shqiptarëve. Alba Nights është një rreze shprese që afron komunitetin shqiptar në Skandinavi, duke sjellë një pjesë të vendlindjes në një vend të largët, ku të gjithë mund të ndjejnë ngrohtësinë dhe bukurinë e kulturës sonë.

Biletat për ngjarjet tona janë të lehtësisht të arritshme dhe mund të blihen në mënyrë të thjeshtë online, duke ju dhënë mundësinë për të siguruar vendin tuaj për të festuar, ndarë emocione dhe përjetuar një përvojë unike. Bashkohuni me ne në Alba Nights dhe shijoni muzikën, artin dhe kulturën shqiptare në një vend, në një kohë, në një event që do të kujtohet përgjithmonë.

HYNI NË LISTË

Newseletter

Regjistrohu për të marrë fjalën e parë kur të kalojmë drejtpërdrejt.

Faleminderit për dorëzimin!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page